Black Abyss - Angels Wear Black [Massacre/VME 2004]


Dette er andet album fra dette tyske band og mit første bekendtskab med bandet. Black Abyss byder på en gang meget tungt og thrashet power metal, og ja der kunne anmeldelsen sluttes, men så nemt er det desværre ikke.

Det umiddelbare indtryk man får af musikken, er at den ikke er ret interessant. De tunge thrashede riffs er hvis hvad man kalder standard og hørt mange gange før. Guitararbejdet er igennem hele skiven temmelig kedeligt. Vokalen er ikke så charmerende, den er noget tam og træls at høre på, og så er lejet den ligger i ikke så heldigt. Trommernes arbejde er heller ikke så interessant, typisk rytmeholder, sammen med bassen. Dog har de glemt at sætte lyd på tommernes triggere, så når der bliver slået på dem, lyder der bare nogle hule klik.

Kompositionsmæssigt er der heller ikke så meget at komme efter. Kedelige og forudsigelige opbygninger af numre, der ikke rigtigt rykker noget.

Hvis man skal finde en kandidat til 2004's mest intetsigende album, må prise n vel næsten tilfalde denne skive. Og desværre vokser skiven heller ikke med gennemlytningerne, man bliver bare mere og mere træt af den.

3/10