Terror 2000 – Slaughter In Japan – Live 2003 [Scarlet/Target 2003]

Svensk neo-thrash for fuld udblæsning er hvad vi får på denne live skive. 9 high speed thrash numre leveret af et veloplagt Terror 2000.

Der er fuld fart på svinet fra start til slut, så snart bandets intro er over. Så bliver den trykket af med et brag, bandet er vildt energisk og overfører energien både til musikken og det til tider larmende publikum.

Lyden er pænt rå og den oser langt væk af "rigtig" live lyd, ikke noget pis med overdubs her, sådan skal det satme være. Musikalsk er der ikke så meget med bandet, standard thrash med svensk touch, men det gør det sgu godt.

Guitarerne hviner og kaster svinefede og hårdtpumpede riffs ud af højtalerne. Bassen pumper hårdt i baggrunden og trommerne hamrer af sted med larmende bækkener. Det er næsten som at være der selv, live lyden og feelet er tilstede. Også vokalist Speed Strid gør sit for at piske gang i publikum og derudover har han sgu en fed og pågående vokal.

Denne skive er sgu obligatorisk for alle fans af Terror 2000 og svensker thrash generelt. Andre fans af thrash kan nok også være med, jeg er blevet lidt imponeret over skiven, og svenskernes nye thrash form siger ellers ikke mig så meget. Dog kunne jeg godt have undværet den noget mere sjove end fede version af Elvis’ ’Devil In Disguise’. Get ready for a thrash live attack \m/.

7/10