Six Feet Under – Bringer Of Blood [Metal Blade/Target 2003]

Man må sige at Six Feet Under vender hårdtslående tilbage, med deres 5. fuld længde skive. Aldrig før har kvartetten lydt så råt og sjældent har du været så aggressive, der er nogle frustrationer der bliver sluppet løs her på skiven.

Det punkede feel der er både over musikken og lyden, klæder faktisk den brutale death metal, der er blevet mixet med en gang metallisk hardcore. Guitaren lyder fedt og flår ørerne åbne, med sin rå, lettere rustne lyd. Bassen pumper voldsomt og man skal passe på ikke at brække nakken, med de voldsomme nakkeslag den opfordrer til.

Vokalen er også en ond og hidsig sag. Der bliver growlet og skreget på bedste Barnes vis. Frustration og dedikation skinner igennem vokal udgydelserne. Det burde efter denne skive ligge klart for enhver, at manden er optaget af hvad han synger om.

Selvom lyden er noget mere rå, punket og hardcore inspireret end før hørt fra Six Feet Under. Så skinner bandets klassiske varetegn igennem. Monsterbassen fra Butler er at høre. De groovede riffs fra guitaren og de voldsomme vokal udskejelser fra Barnes. Nok ikke hvad de fleste havde regnet med at SFU ville smide på gaden, men et meget voldsomt og friskt pust…

8/10