KillaMan – KillaMan [Displeased/Target 2003]

Da Murder Corporation gik i opløsning, gik der ikke lang tid før medlemmerne dannede det nye band KillaMan. De er nu klar med deres debut skive på hollandske Displeased Records.

Der knaldet voldsomt i gang med møghamrende brutalt og uimponeret death/thrash med et umiskendeligt touch af råt punk og så er der et kanon rock-feel over materialet.

Der er fuld knald på de distortede guitarer, de rykker det ene punkede thrashede riff af efter det andet. Hele tiden ryger tidligt Napalm Death og Terrorizer ind som reference punkt. Trommerne leverer deres hidsige hamren i baggrunden. Fed og naturligt lettere mudret stortromme, intens lilletromme og smadrende bækkener.

Vokalen er en mellem ting imellem growl og thrash skrig. Råt som ind i helvede og meget pågående, aggressiviteten kan ikke undgås.

Skiven er indspillet i Berno Studios og der er blevet kreeret en rå, øvelokaleagtigt lyd. Det passer perfekt til KillaMan’s rå, brutale og aggressive udtryk. Instrumenterne lyder som de skal, der er et fedt live-feel over udspillet.

Skiven her er godt nok kommet som en overraskelse. Direkte, rå og uimponeret. KillaMan smadrer af sted uden at tænke over tidens "trends" i metal verdenen og det spiller sgu. Fed måde at slutte året på!

8/10