HateSphere – Something Old, Something New, Something Borrowed And Something Black [Scarlet/Target 2003]

Wauv, så slår det 5 benede monster HateSphere satme til. Her er en lille ting som Scarlet har smidt på gaden, så ventetiden til næste fuldlængde ikke kommer til at føles så lang.

Der ligges smadrende ud med det nye nummer ’Release The Pain’. Direkte, pågående, aggressivt og pisse brutalt. Ja HateSphere når de er bedst. Fedt og direkte guitar arbejde, ikke så meget pis her. Hårdtslående riffs, tordnende trommer, vild bas og den altid fede variation af growl og skrig. Hvis nummeret kendetegner stilen på den kommende skive, så bliver det stort.

Der kan også lige tilføjes at den lyd Tue Madsen har givet de 3 numre er satme stor. Kraftfuld og vildt smadrende, der en rigtig fed atmosfære over numrene, et næsten live feel og det er sgu sådan at bandet lyder bedst, thumbs up!

Herefter er der et par svinske coverversioner af et par numre alle kan lide. Først er der en vild og brutal version af Ozzy klassikeren ’Bark At The Moon’. Det er sgu meget sjov at høre den i thrashet death version, man må sige at bandet formår at sætte deres præg på den. Nu er tiden så kommet til en stor thrash fest. Anthrax brillerede engang i sin tid med ’Caught In A Mosh’, nok et af de mest energiske numre der nogensinde er lavet. Dog synes HateSphere at der lige skulle skrues noget mere gang i sagerne og det har de gjort. De pumper nummeret 10 størrelser op og giver Anthrax baghjul hvad angår energi, fee fee version af nummeret.

Til sidst bliver vi præsenteret for 4 live skæringer fra en koncert i Voxhall i Århus. HateSphere er bedst live og det viser de også her, de er det fødte liveband. Smadrende meget energi bag udladningerne og en utømmelig spille glæde.

Denne skive er der ikke meget mere at sige om, end at køb svinet og få ondt i nakken!

8/10