Gorerotted – Mutilated In Minutes [Relapse/Target 2003]

Så har Relapse Records fået fingrene i Gorerotted’s debut fuldlængde "Mutilated In Minutes" og har udgivet den i Skandinavien.

Briterne byder på alt for voldsomt gore/grind med en del punkede elementer. Selskabet beskriver musikken som en voldsom blanding imellem Carcass og Macabre og det er egentligt ikke meget ved siden af.

Guitarerne skaber voldsom kaos, trængsel og alarm. Riffene bliver kastet af sted som små hvirvelvinde, der rykker alt op fra jorden. Riffene er møgbrutale og smadrede, de er fede og de virker. Bassen har en betydelig plads i lydbilledet og pumper og leverer fede effekter bag guitarmuren.

Trommerne blaster og grinder det bedste som trommeslageren har lært. Der er fuld fart og feltet, virkeligt smaskende trommespil. Der er 2 vokaler, det sædvanlige dybe growl og så et totalt sygeligt skrig, der nok skal give nogle af de mest hærdede børn, mareridt, fed kontrast imellem de 2 vokaler.

"Mutilated In Minutes" er et studie i brutalt kaos. Gorerotted viser ingen nåde og smadrer skånselsløst igennem alle 9 numre, det er der ikke mange der overlever. Skiven her er en kommende klassiker, for det her spiller sgu max, sådan her skal gore/grind lyde.

8/10