Deathwitch – Violence Blasphemy Sodomy [Wicked World/Target 2004]

Så er Terror og hans kumpaner endnu engang klar til at sprede uhygge over verden. Med Deathwitch’s primitve men hårdtslående blanding af tidligt death, thrash og black metal.

Bandet er med årene blevet præget af en temmelig harsk "fuck jer alle attitude" og den slår virkeligt igennem på denne skive. Uimponeret skide svinsk metal med masser af følelse og spark røv attitude.

Guitarriffene er rå og sparker ting igennem lydmuren. Den rå guitar skriger og skurrer og leverer rent ondskab. Slade Doom viser at han har talenter for både rå rytmer og skrigende leads. Trommerne bliver smadret godt, Dan Slaughter varier sit spil meget, leverer hæsblæsende temposkift, smadrende dobbeltstortrommer og fede rytmer. Deroveni en tung rytme bas og den altid rå og onde vokal fra Terror, jo det holder sgu.

Lyden er også meget rå og ligefrem. Der er lidt rod her og der, men instrumenterne ryger igennem og ind stuen og skaber en god gang ødelæggelse.

Det er ikke fordi Deathwitch’ stil er original, nej slet ikke. De låner med arme og ben. Men hold kæft hvor formår de at sætte et nummer sammen der virker. Man er fanget af musikken fra det øjeblik det starter og man stopper ikke med at ryste håret, indtil musikken er endt. Det er sgu det der kendetegner et smadrende godt album. Og så ligger der satme også noget følelse bag det her svineri og det er sgu følelserne og energien samt det svinefede musikalske indtryk, der giver pointene, sådan her lyder rigtigt metal og sådan har det sgu lydt i mange år!

9/10