Inhume – In For The Kill [Osmose/Superion 2003]

Der er virkeligt gang i den hollandske death metal scene. Der kommer tonsvis af fede death metal udgivelser, fra den ene og anden mere extreme niche af death metallen. Inhume er garant for smadrende nedtunet grindcore fyldt med gore.

Dette er bandets anden fuld længde skive og stilen bliver lagt hårdt an fra starten af. Stilen er nådesløs og hamrende, bestemt ikke for svage ører og sjæle. Sjældent er der ophold i musikken. Stortrommerne klaprer derudaf og tager ingen fanger. Guitaren grinder og har en grum grum lyd, den skærer sig igennem skind og ben og stopper aldrig. En virkelig foruroligende og stemnings skabende lyd, horror stemningen er i top hele vejen igennem skiven.

Vokalen er også en ond satan. Lav både i udførelse og i mikset. Den besidder ondskab og vildhed i spandevis og smider den hele tiden imod lytteren. Til tider bliver vokalen også gylpet af sted, et fint repertoire af ekstreme udgydelser vokalisten viser.

Når de 16 skæringer på "In For The Kill" er overstået, så er man mættet. Men der går ikke lang tid for man vil have mere Inhume. Selvom musikken er grim og beskidt, så er den utroligt fængende og atmosfæren på albummet, gør det vanedannede. Helt sikkert et af 2003’s grindcore/gore højdepunkter, utroligt at Inhume ikke har fået mere anerkendelse, de gør sgu det hele rigtigt.

8/10