Acrimonious – Unholy Cult Demonic [Demo 2003]

Dette demo er det første fra græske Acrimonious. Det byder på standard black metal. Så kort kan det egentligt siges!

Der bliver lagt ud med en utroligt ringe intro. Herefter bliver der blæst igennem med halv dårlige riffs. Riffene er en mellem ting imellem kolde toner og melodiske riffs. Det holder ikke helt, stilen bliver ikke gennemført. En sjælden gang spiller melodien igennem, ligesom i det sidste nummer ’Towards Victory’. Men der mangler stadig noget punch og pondus. Når man har i baghovedet hvor mange udgivelser der udkommer hver måned, så er dette sgu ikke godt nok.

Sang opbygningen er heller ikke verdens fedeste. Der bliver tæsket hen over de samme rytme strukturer gang på gang. Og de få tempo skift der er på skiven, er ikke noget man bliver ekstatisk over.

Vokalen er meget fed, men mangler det sidste i at blive god og ond. Bandet besidder helt sikkert viljen og sindet til at lave ordentligt black metal. Men nogle ideer de kan kalde deres egne og et år eller 2, mere i øvelokalet ville gøre underværker. "Unholy Cult Demonic" sparker ikke nok fra sig og skaber ikke ravage nok anno 2003. For 10 år siden ville den nok have gået, men ikke i dag, der skal der meget mere til for at skabe sig lidt plads, på en allerede overfyldt black metal scene.

3/10