Sadistic Blood Massacre – Anal Intruder [Selv finansieret 2003]

Tyske Sadistic Blood Massacre slår nu fast med syvtommer søm, at de styrer schmutzcore scenen. Efter deres meget fede debut "100% Schmutzcore" fra 2001, er de nu endeligt klar med en opfølger.

"Anal Intruder" byder på 18 minutters hårdt pumpet grindet death metal af ond skuffe. Guitaren leverer grindende og smadrende riffs på samlebånd. Bassen pumper hårdt i baggrunden, den leverer nogle fede ting, men har måske ikke helt så meget plads, som man kunne ønske.

Vokalen er som altid i topform. Et grumt dybt growl, der ikke efterlader nogen tvivl om klassen. Meget varierende i form af growls, skrig og skrål, fedt at lytte på. Det bedste der er sket for bandet, er at trommemaskinen er blevet erstattet af et menneskeligt blastende monster. Den meget naturlige og rå trommelyd, klæder sgu bandet og det endelige udtryk, virker også mere brutalt og råt end før.

Til at slutte festen af med, er der 3 livenumre af klassikerne ’Shameless Exhibition Of A Shaved Cunt’, ’Corpse Pulsating Plate’ og ’Auf’m Rechng Gxappt’, alle 3 fra debuten. Fed og rå livelyd, med god vokal og tryk på drengen, det ville være fedt at opleve SBM live!

Fans af gore/grind scenen skal straks med på denne vogn. Sadistic Blood Massacre lever helt op til de store drenges præstationer. Det her er et sikkert hit under juletræet, hold kæft hvor det rykker!

8/10