Harmony Dies – Impact [Morbid Records 2003]

Goddamn hvor er det her en brutal omgang. Dette er mit første møde med disse tyskere, men det er helt sikkert ikke mit sidste..

Der bliver lagt ud med et skrig i bedste King Diamond stil og herefter står den ellers på nossetungt death metal. Der grindes, der moshes og der growles på ondeste vis. Tungt og drævende, med lidt god gammel Chris Barnes over sig, det er beskrivelsen af vokalen, og så sparker den røv.

Nu hvor jeg har fat i Cannibal Corpse, så må det siges at Harmony Dies har base i det gamle fra amerikaner bandet. Det har bare taget det nogle skridt videre og tilført det en del teknik. Der er faktisk rigtigt mange fede detaljer at finde på skiven. Imellem den tunge og hæsblæsende musik, er der mange fede leads, breaks og fills.

Skiven her tiltaler alle fans af US death så simpelt er det. Harmony Dies opfinder ingen dybe tallerkener. Men de leverer death metal af den hårde slags med masser af energi og vilje. Jeg vil faktisk vove at påstå at denne skive sparker, nogle af de nye udspil fra de mere etablerede drenge på scenen, i knæ.

8/10