Aborym – With No Human Intervention [Code666/Superion 2003]

Uhh, hvor er Aborym hårde ved mine stakkels ører. Møgbeskidt og brutalt black metal med meget industrial indblandet, det er til tider en hård blanding.

Når Aborym er bedst er der ikke mange der når dem til sokkeholderne. De formår at skabe grimt, koldt og misantropisk black metal og deri smide de mørkeste industrial elementer og få det hele til at lyde endnu ondere. Guitarerne høvler det ene fede riff efter det andet af. De programmerede trommer, der til tider lyder ægte, smadrer af sted i et lystigt tempo. Med masser af sjove breaks og vilde temposkift.

Det bedste ved skiven er vokal arbejdet. Hoved vokalen bliver leveret af Attila Csihar og han lyder lige så sygelig og forstyrret som han plejer. Han kan virkeligt levere onde lyde. Der er også en del gæstevokaler, og af dem skinner præstationen fra Nattefrost (Carpathian Forest) virkeligt igennem massen. Han leverer vokal på det meget Carpatathian Forest/norsk lydende ’The Alienation Of A Blackend Heart’.

Det eneste problem ved denne skive er, at det elektroniske nogle gange tager overhånd og bringer bandet væk fra det mørke og onde spor og næsten ender i en gang dansevenligt techno, det holder satme ikke.

Hvis man tog et par numre og smed dem ad helvede til og beholdte resten, så ville man have en sikker vinderskive. Dog skæmmer de 2 technonumre ikke skiven resterende ondskab, at skiven bliver dårlig. For 90 procent af skiven byder på høj klasses black metal ondskab med industrial sfærer. Men skiven er sgu nok kun for de open mindede.

8/10