Die Apokalyptischen Reiter – Have A Nice Trip [Nuclear Blast/VME 2003]

Her er et band, hvis stil bliver beskrevet som "crazy & possessed". Skørt er det i hvert fald, om der er noget besat over det kan diskuteres. Jeg tror bare vores 4 østtyske venner, ikke fik korrekt ernæring som børn og derfor ikke er fuldt mentalt udviklede.

Der bliver lagt ud med det vilde blastende nummer ’Vier Reiter Stehen Bereit’ og derefter bliver der præsenteret alt fra thrash, til noget black lydende metal, lidt tysk rap, lidt ballade lir og jeg skal komme efter dig. Skiven her byder på total stilforvirring!

Det er ikke fordi musikken er dårlig, okay noget af det stinker helt vildt, men der er også ganske fede og charmerende stykker. Dog er hele skiven skæmmet af vokalistens meget meget ringe og forfærdelige vokal.

Tyskerne her, har nok begået den mest stilforvirrede skive jeg nogensinde har lagt øre til. Selvfølgelig ville det være træls med 14 skæringer der lød ens, men dette er for langt ude. Der er intet der ligner en rød tråd. Hvis vi ser bort fra bandets galskab, som gennemsyrer skiven. Der er udmærket materiale at finde på "Have A Nice Trip", men oftest er det noget ligegyldigt miskmask.

4/10