Re:Aktor – Zero Order [Nuclear Blast/VME 2003]

Re:Aktor er et nyt band, som Nuclear Blast skyndte sig at samle op, kort efter at de blev dannet. Efter at have hørt skiven nogle gange, kan jeg ikke helt forstå hvorfor. Men de regnede vel med at den let-spiselige industrial rock som bandet spiller, ville betyde mange penge i kassen.

Bandet disker op med en gang okay rockede og temmelig fængende riffs. Oveni dem bliver der kastet diverse, lidt for lettilgængelige industrial klange, samt diverse andre elektroniske efftekter. Vokalen der topper denne kransekage, er elendig hele vejen igennem. Jeg tror faktisk at musikken ville fungere bedre uden den.

Kompositionerne er meget forudsigelige og deraf meget kedelige. Bandet prøver hele tiden, at pode en masse forskellige elementer sammen. Det falder bare sjældent heldigt ud. Derudover så er mange af de der okay riffs, jeg nævnte tidligere, vist også brugt et par gange før.

Det er sgu fedt at diverse bands vil lave originalt musik. Det er bare sørgeligt når de, i en grad som her, falder over deres egne ben og slår sig slemt. Det er lang tid siden at jeg har følt 40 minutter vare så lang tid. Musikken på "Zero Order" er ubeskrivelig kedelig, uden sjæl og sans for originalitet.

2/10