Nasty Savage – Psycho Psycho [Metal Blade/Target 2004]

Efter forsmagen på Nasty Savage’s nye materiale, på den fede EP "Wage Of Mayhem", var forventningerne store til denne come back skive fra de sygelige, men legendariske thrashere i Nasty Savage.

Ved sådanne genforeninger kan man næsten kun blive skuffet. Men til den store overraskelse så har Nasty Ronnie og kompagni grebet tyren ved hornene, og leverer 12 høj oktan thrash skæringer. Energien er som i de gamle dage, der bliver ikke sparet på noget. Fede og fængende guitar riffs fra maestro Ben Meyer, tordnende bas fra Bateman og meget fedt og distinktivt trommespil fra Beeson, sådan skal Nasty Savage sgu lyde. Oveni i det hele ligger Nasty Ronnie’s let genkendelige vokal, den er der heller ikke sket meget med. Sygeligt svingende i alle thrash-ageddonens nuancer, alt for fedt. Derudover har ex-wrestleren fået hjælp af en nuværende wrestler, der leverer lidt sygt og højt vokal i ny og næ.

"Psycho Psycho" fortsætter bandets fede stil, der blev grundlagt i midt- og slut80’erne. Bandet går ikke på kompromis med noget, de smadrer derudaf og leverer kanon thrash, som det lyd dengang de blev dannet. Det kan man kun have respekt for. De originale thrash bands er nu fedest, det har både Nasty Savage og Exodus bevist i år, bare det fortsætter i samme rille!

8/10