Corrosive – Slaughtered In Vain [Selvfinansieret 2003]

Så står den satme på death/thrash med et umiskendeligt old school præg. Musik der går lige i bollerne!

Bandet stammer fra USA og deres lyd har da også rødder i den gamle death/thrash scene fra landet. Den står på smadrende thrashy riffs, der fængende som ind i helvede. Kanon guitar arbejde, pisse standard og uden den store fornyelse, men fuck hvor det rykker.

Vokalen tager prisen som det fedeste på skiven. Et højt growl, en fed crossover ting, som er pågående og som også ligger højt i mixet. Der er også vildt meget energi bag vokalen, ja hele den musikalske udladning, det smitter sgu af. Bassen leverer tunge dommedagsrytmer og holder rytmen i et jerngreb. Derunder ligger trommerne, med en straffende lilletromme og et par stortrommer, der får tæsk.

Det er langt tid siden at jeg har hørt noget musik, der lyder så friskt som dette. Der smadrer derudaf, på bedste death/thrash maner. Med et enkelt fedt lead her og der. Men ellers bliver lytterens nakke straffet hårdt. Fede og fængende kompositioner. Der er intet originalt over udspillet, det hele lyder bare pisse godt og så er der så meget energi bag det! En skam der kun er 4 numre på skiven!

7/10