Abominator – Nuctemeron Descent [Osmose/Superion 2003]

Australske Abominator varsler apokalypsens komme, med deres sprængfarlige war metal. De smadrer skummelt derudaf og giver selv de mest hærdede læderhalse åndenød.

Dette er bandets tredje fuldlængde skive og mareridtet vil ingen ende tage. Fra første sekund fræser guitarerne af sted og flænser alt. Der rigtigt meget fedt guitararbejde på skiven. Riffene er fede og styrer, og så er der meget fed lead arbejde. Trommerne smadrer vildt i baggrunden, især lilletrommen får en gang seriøse tæsk. Vokalen er også en ond satan. Hadet strømmer fra de vilde skrigende growls.

Musikalsk er der ikke så meget nyt over bandet. De bygger videre på tidligere bands udgydelser. Inspirationen fra bands især Blasphemy og Bestial Warlust, skinner igennem, men det gør ikke så meget.

Lyden er rå og besidder en meget beskidt kant. Guitaren er den der kommer bedst igennem støjhelvedet. Sammen med lilletromme og vokal. Desværre drukner bækkenerne lidt i støjen. Dog ville musikken ikke være den samme uden støjhelvedet. Det er med til at gøre musikken mørkere og fremmane den rigtige stemning.

Abominator leverer en rigtigt fed skive, der byder 9 skæringer fyldt med ondskab. Australierne er ved at have vokset sig rigtigt store og stærke, og hvis de forsætter stilen, så er war metal tronen snart deres.

8/10