Sandalinas - Living On The Edge [Massacre/VME 2005]


Denne spansk/svenske konstellation anede jeg ikke eksisterede. Det der fangede mig først var den store vokal på skiven. Da jeg så senere så at det var Apollo fra Meduza der sang var der jo ikke så meget at sige til det, han har jo en rigtig fed stemme.

Hovedmanden i bandet er den spanske guitarhelt Jordi Sandalinas og jeg må blankt erkende at jeg aldrig har hørt om ham. Dertil kommer at selvom der er masser af fedt guitarspil på skiven her, så er det oftest vokalen der stjæler billedet. Musikalsk står den på guitar orienteret heavy metal, med en del bløde elementer fra hård rocken inde over. Kompositionsmæssigt er skæringerne meget klassiske, og byder sjældent på overraskelser, man sidder hele tiden og ved mere eller mindre hvad der venter.

Som skrevet tidligere er det Apollo og hans vokale udskejelser der holder albummet oppe på et acceptabelt niveau. Musikken i sig selv er en smule små kedeligt, selvom der er en del guitar lækkerier her og der.

Det er et meget behageligt og lytteværdigt album som Sandalinas har kreeret. Dog bliver det lidt små kedeligt at lytte på, man døser stille og roligt hen og vågner engang imellem, når Jordi giver en omgang lir. Som klasse baggrunds musik er skiven her fed og så er den som sagt behagelig at lytte på, lyden er blød, det samme kan siges om musikken og vokalen. Det hele flyder ind ad ørerne som tyk fløde, men desværre er kompositionerne for forudsigelige og søvndyssende i længden, men musikken er velspillet må man sige.

6/10