Werwolf Division – Horses March Over Britain [Christcrusher 2003]

Skotske Werwolf Divison udgav dette demo sidste år, det er også bandets første demo udgivelse. Tyrwaz som er manden bag bandet, leverer 4 numre præget af gedigen war metal, kraftigt influeret af black metal scenen. Samt en fed stripped down cover version af Burzum’s ’War’.

Et enkelt guitar spor holder igennem hele seancen. Lytterens opmærksomhed fanget, man bliver tryllebundet af den simple, men meget effektive riffing. Igen bliver vi budt på monotone udskejelser fra en trommemaskine, som af til bliver lidt for belastende.

Numrene er bygget op over nogle gode ideer, som hurtigt fanger lytterens interesse og fastholder den. Der bliver ikke gjort nogle tekniske udskejelser, eller gjort brug af ret mange riffs, eller variationer. Minimalistisk er et kodeord. Vokalen er en grim satan, der bider sig fast eller skubber lytteren væk. Den går fra dyb til skrigende, men er hele tiden meget gutteral, til tider bøvsende.

Jeg savner lidt output i indspilningen, hvis numrene blev produceret og der blev kastet lidt kraft bag udladningerne, så ville materialet på dette demo bånd, sparke så meget røv. Men en god start, jeg glæder mig til at høre mere fra Werwolf Divison, hvis standarden bliver holdt.

7/10