Gadget – Remote [Relapse/Target 2004]

En grindcore sensation, intet mindre kan gøre det. I hvert fald ikke hvis vi skal rette os efter Relapse Records’ ord. Men for en gang skyld er jeg tilbøjelig til at følge et pladeselskabs ord. For svenske Gadget leverer satme en fed gang grindcore med store boller.

Skiven byder på 22 skæringer og det er faktisk muligt at skelne dem fra hinanden. For ind imellem den grindende guitar og de blastende trommer, er der flettet fede harmonier og alt for fede vokal hooklines. Det er især de 2 vokalisters brug af hooks, der gør at man kan skelne numrene fra hinanden.

Sangskrivningen besidder også stor kvalitet, alle numrene er ikke bygget op omkring den samme skabelon, som lidt for ofte er tilfældet med denne genre. De er meget individuelle og de enkelte numre besidder mange fede og geniale elementer. Samt mange fede inputs fra en del forskellige genrer og inspirationskilder.

Det er før bevist at man sagtens kan lave blastende og støjende grindcore med et intelligent indhold. Og Gadget opsummerer her at man stadig kan gøre det, uden at gå på kompromis med brutaliteten. Her er 22 numre der byder på fed guitar, suverænt trommearbejde, en møgbrutal bas og 2 rigtigt fede vokaler. Samt en støjende produktion der underbygger stemningen i musikken rigtigt godt.

8/10