The Casket Crew – Three Free [Demo 2003]

Amerikanske The Casket Crew leverer tungt og hårdtslående death metal, med shreddende thrash influenser.

Der er som det angår i titlen 3 numre på denne skive. De er bygget temmelig ens op. Enkle og hårdtslående riffs, der gør deres arbejde godt. Guitarens arbejde er meget fængende og man er nødt til at bevæge hovedet i takt med musikken. Bassen er tung og larmende og de 4 strenge leverer nogle tordnende toner. Trommespillet er meget simpelt og effektivt, det er langt fra det mest spændende jeg har hørt, men igen det virker.

Vokalen er okay, et mellemting mellem et growl og noget dybt og fedt thrashende skrigeri. Bandets stærkeste side er helt sikkert de gribende kompositioner. Der byder op til old school mosh og masser af bajere.

Lyden på skiven er okay. Der er både kraft og energi bag og de 3 instrumenter. Samt vokalen kommer fint ud af højtalerne.

The Casket Crew er uden tvivl et band dedikeret til den gode gamle mellemting imellem thrash og death metal. Især bands som good ol’ Burnt Offerings samt dele af Carcass spøger. Musikken byder på ligefrem smadder og fordrer mere til fælleslytning og headbang, end rolige lytte sessioner. Det her er sgu metal!

7/10